Recensies

Voor mij het allerbelangrijkste… 100% klanttevredenheid! Daarom laat ik hier graag de klanten zelf aan het woord 🙂

“Wij hebben net een fotoshoot van onze kinderen gedaan bij Dufoto, en zijn heel tevreden met de resultaten. De shoot (thema jaren ’20) werd gedaan op een prachtige locatie die zich leende naar het thema. Hij was stipt op tijd, en we hebben zowel ideeën van hem als van onszelf uitgewerkt.
De resultaten zijn wondermooi, en daarom vond ik het wel nuttig om een eerste review te droppen. Aanrader!”

Particulier

“Kurt kent zijn vak. Hij begreep hoe ik mijn foto’s graag wou en ik ben zeer tevreden met het resultaat van de foto’s van mijn zaak.”

Schoonheidssalon ‘Beauties

“Dufoto nam met veel geduld en enthousiasme ons huisdier voor zijn lens met een super geslaagd resultaat!!
Exact hetgeen we wensten en dat zonder veel ervaring met dieren! Knap werk!! Een aanrader!”

Particulier

“Professioneel – stipt – artistieke visie – vlotte communicatie en service – knap eindresultaat. Zeer tevreden.”

Boekenhandel ‘Some Thingz

“Tijdens ons eerste gesprek wist ik meteen dat Kurt de man was die ik moest hebben voor onze websitefoto’s. Topfotograaf met kennis van zaken, professioneel en binnen zijn visie meedenkend met de klant.”

Ambachtelijke bakkerij ‘Den Bakoven’

“De foto’s van DUFOTO zijn echt een meerwaarde voor onze business. Om dorst van te krijgen!

Bieren ‘Comesier’

“Dank voor de mooie foto’s ! Kurt vervat perfect de filosofie, het beeld, de energie, die wij daarin graag wilden ervaren.”

Saborbrasil

“De foto’s zijn geweldig! Ik werd er helemaal warm van… Het vertelt een verhaal en moest vooral een sfeer uitstralen en dat is goed gelukt!

Paardencoaching ‘Saffier & co’

“Een fotoshoot organiseren bij Kurt is een echte aanrader! Hij zoekt samen met jou uit wat je graag wil en zorgt ervoor dat dit zo goed mogelijk nagestreefd wordt. Kurt is een aangename kerel met een hart voor fotografie. De resultaten zijn dan ook geweldig!!”

Particulier

“We zijn zeer tevreden met uw foto’s, ze zijn exact wat wij nodig hebben”

FERYN (prefab garageboxen)

“Toffe, eerlijke en rustige fotograaf. Brengt je helemaal in een oase van rust. Locatie was top, zeker in corona tijd. Foto’s zijn heel mooi, speciale bewerkingen bij een man met vakkennis. Zeker een aanrader voor ieder soort reportage. Wij zijn alvast heel tevreden, waarvoor dank.”

Particulier

“Beste Kurt, de Huwelijksfoto’s die we kregen zijn ver boven onze verwachtingen, we zijn er super blij mee! Dank je wel!!”

Particulier

“Kurt van Dufoto stelt je op je gemak en denkt creatief mee met je project. Het resultaat is dan ook verrassender dan je gehoopt had! Hij laat je niet lang wachten op je foto’s, zodat je snel aan de slag kan. Zeer professionele en vriendelijke service.”

Kentering

Vanaf het eerste contact verliep de communicatie met de fotograaf, Kurt meer dan goed. Hij was betrokken bij elke stap van onze trouw, stelde correcte vragen en zette alle mogelijkheden op een rijtje. Ook op de dag zelf (een prachtige zonnige herfstdag in het park!) zat de sfeer goed en voelden we ons ondanks dat dit onze eerste fotoshoot ooit was, helemaal op ons gemak. Het eindresultaat zijn prachtige foto’s van een belangrijke mijlpaal in ons leven. Kurt heeft ons en ons karakter echt prachtig op foto weten vast te leggen. We zijn zoals ze zeggen met ons gat in de boter gevallen met deze fotograaf.

Particulier