Prijzen 2022

“Klant is koning(in) en dus bepalen jullie ook zelf de prijs!”

Voor elke planning is er de mogelijkheid om verschillende pakketten uit mijn prijslijst te combineren en steeds de meest voordelige formule samen te stellen.

Als huwelijksfotograaf werk ik bijvoorbeeld met een voordelig all-in ‘Wedding gold’ pakket. Voor een volledige dag reportage (max 10 uren) betaald u dan een vaste prijs van 1150€ inclusief btw. Dit is dan uitbreidbaar per uur aan 145€ of met een 2-uren pakket van 250€.

Kiest u ervoor om enkel een halve dag fotografie te voorzien, dan kan u tevens kiezen voor het ‘Wedding Silver’ pakket van 500€.

Verder kan u ook uw uitnodiging personaliseren door een mooie pré wedding shoot te boeken of kan de koppelshoot apart worden georganiseerd.

In de uurprijs van een shoot zit steeds de voorbereiding (persoonlijk gesprek), de reportage, de nabewerking en onkosten materiaal inbegrepen alsook de btw. Voor de kilometervergoeding reken ik verder 0.45€/kilometer (indien >10km buiten omgeving Zichem).

Op een kennismakingsgesprek kunnen we jullie planning meer concreet uitwerken naar de meest voordelige formule. Dit wordt dan bevestigd op een offerte. Wanneer dit voor jullie ok is, wordt dan een voorschot gevraagd van 100€ en kan ik starten met de voor bereiding.

Pas na jullie huwelijk en het afleveren van de foto’s, ontvangen jullie dan nog het eindfactuur.

Contacteer me gerust voor meer info via kurt.dufraing@dufoto.be

Gratis kennismakingsgesprek en offerte