Huwelijk

“Voor velen de mooiste dag uit het leven, maar wellicht voor iedereen een bijzondere dag die je graag in alle schoonheid wil vastleggen. Een dag boordevol emoties en beweging, elke moment is uniek en komt nooit meer terug tenzij… “

Als fotograaf is het mijn uitdaging om deze momenten op een eerlijke en pure manier vast te leggen op de gevoelige plaat. Van begin tot het einde of op die momenten die jullie belangrijk vinden. Samen bereiden we deze dag voor, zodat het resultaat een blijvend feest in beeld kan brengen. Alle foto’s worden in hoge resolutie digitaal op USB-stick geleverd, zowel in kleur als zwart/wit.

Prijzen

Als richtprijs hanteer ik een vaste uurprijs van 135€, zo kunnen jullie zelf naar eigen budget een planning berekenen. U kan ook kiezen voor het voordelige all-in ‘Wedding pakket’, voor een volledige dag reportage (max 10 uren) betaald u dan een vaste prijs van 1050€ inclusief btw. Hiervoor wordt een voorschot gevraagd van 100€.

In de uurprijs van een shoot zit zowel de voorbereiding (persoonlijk gesprek), de reportage, de nabewerking en onkosten materiaal inbegrepen alsook de btw. Voor de kilometervergoeding reken ik verder 0.40€/kilometer (indien >10km buiten omgeving Zichem). Mail me gerust voor een afspraak of een offerte op maat te ontvangen. Ik kijk er alvast naar uit om jullie Huwelijksreportage te mogen maken!

Eén antwoord op “Huwelijk”

 1. Toffe, eerlijke en rustige fotograaf.
  Brengt je helemaal in een oase van rust.
  Locatie was top, zeker in corona tijd.
  Foto’s zijn heel mooi, speciale bewerkingen bij een man met vakkennis.
  Zeker een aanrader voor ieder soort reportage.
  Wij zijn alvast heel tevreden, waarvoor dank.

Reacties zijn gesloten.