Huwelijk

“Voor velen de mooiste dag uit het leven, maar wellicht voor iedereen een bijzondere dag die je graag in alle schoonheid wil vastleggen. Een dag boordevol emoties en beweging, elke moment is uniek en komt nooit meer terug tenzij… “

Als fotograaf is het mijn uitdaging om deze momenten op een eerlijke en pure manier vast te leggen op de gevoelige plaat. Van begin tot het einde of op die momenten die jullie belangrijk vinden. Samen bereiden we deze dag voor, zodat het resultaat een blijvend feest in beeld kan brengen. Alle foto’s worden in hoge resolutie digitaal op USB-stick geleverd, zowel in kleur als zwart/wit.

Als richtprijs hanteer ik een vaste uurprijs van 125 euro, zo kunnen jullie zelf naar eigen budget een planning berekenen. Vanaf een 8 uren pakket, krijgt u een uurprijs van 120 euro. Voor een huwelijksreportage van 8 uren bijvoorbeeld, komt dit dan op 960 euro inclusief BTW.

In de uurprijs van een shoot zit zowel de voorbereiding, de reportage, de nabewerking en onkosten materiaal inbegrepen. Voor de kilometervergoeding reken ik verder 0.40 euro/kilometer. Mail me gerust voor een afspraak of een offerte op maat te ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *